Predstavitev naših članov

VIBERATE

Viberate je množično financiran ekosistem žive glasbe, ki s pomočjo tehnologije veriženja podatkovnih blokov ali tehnologije blockchain na enem mestu združuje glasbenike, glasbene agencije in organizatorje dogodkov. Na platformi predstavljajo profile več kot 150.000 glasbenikov, 2.000 glasbenih agencij, 60.000 prireditvenih prostorov in 500.000 dogodkov.

Matej Gregorcic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Vasja Veber

Vasja Veber

IZVRŠNI DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Netis

​V skupini Netis se usmerjajo v razvoj tehnoloških in poslovnih inovacij na področju tehnologije veriženja blokov ter svetovanje podjetjem, ki želijo slednje uporabiti pri nadgradnji svojih poslovnih prizadevanj. Agilna organizacijska struktura jim dovoljuje, da lahko ponudijo širok nabor storitev s področja tehnologije veriženja blokov in podjetja uspešno usmerjajo pri implementaciji in strateški gradnji doprinosa tovrstnih rešitev.

Tomislav Mucic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Adnrej Plankar

Andrej Plankar

POSLOVNI SVETOVALEC ZA BLOCKCHAIN

GoCrypto

Eligma je nastala kot odgovor na več ključnih trendov in vprašanj, ki smo jih identificirali pri tradicionalni trgovini in spletnem kupovanju. V skladu z našo misijo, da kripto valute postanejo del vsakdana, smo zato ustvarili GoCrypto. GoCrypto je globalna mreža za plačevanje s kripto valutami. S tem, ko kripto denarnice uporabnikov povezujemo s trgovci, omogočamo takojšnja kripto plačila v fizičnih in v spletnih trgovinah.

Dejan Roljic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Ziga-Toni

Ziga Toni

IZVRŠNI DIREKTOR

Luka Planinc

GLAVNI PRAVNI SVETOVALEC

Solidum Capital

Solidum Capital zagotavlja vrhunske storitve individualnega upravljanja digitalnih portfeljev za korporativne in premožne vlagatelje, kot tudi za kriptozačetnike. Kriptopodjetnikom upravlja njihova sredstva, zbrana v okviru ICO, in jim s tem omogoča, da se lažje osredotočijo na razvoj projektov in hitreje uresničijo svoje cilje.
Gregor-Zupanc

Gregor Zupanc

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ
Uros-Zupanc

Uros Zupanc

DIREKTOR PRODAJE IN SOUSTANOVITELJ

Lucis

Lucis je podjetje za razvoj programske opreme, specializirano za jezike Java, JavaScript, SQL in tehnologijo veriženja blokov. Najbolj znani so po rešitvah za slovenski zdravstveni sistem, vključno z razvojem inovativnih sistemov in produktov Telekap, Fabry-care, Record-KLB in Register Raka.

Tomaž Furlan

DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Bonsis Cooperative

Bonsis Cooperative pod eno streho združuje storitve, ki tvorijo smiselno celoto in pokrivajo področje upravljanja s tveganji tako na pravnem kot ekonomskem področju. S tovrstnim pristopom želijo strankam ponuditi prijazno rešitev, ki ima za cilj celovito rešen problem, saj nanj pogledajo iz večjih perspektiv.

Viljem Minoski

PARTNER


BC VAULT

BC VAULT je ena najbolj varnih, najbolj zasebnih in tudi najpreprostejših strojnih denarnic za bitcoin in ostale kripto-valute, ki zasebne ključe za dostop do vašega imetja šifrira in hrani na izjemno vzdržljivem feroelektričnem RAM pomnilniku. Produkt je delo slovenskega podjetja Real Security Inc.

Rok Jeler

DIREKTOR

ARCTUR

Arctur d.o.o. je visokotehnološko podjetje, ki nenehno strmi k inovativnim in uporabniku prijaznim IT rešitvam za podjetja, državo, javne ustanove, raziskovalne ustanove in nevladne organizacije. Zagotavljamo IT rešitve po meri naročnika in smo vodilni izvajalec storitev na področju super računalništva v jugovzhodni in srednji Evropi za MSP. Sodelujemo z akademskimi in znanstvenimi institucijami in odličnim omrežjem mednarodnih partnerjev, kar nam omogoča intenzivne aktivnosti na področju raziskav in razvoja, tako širimo delovanje v vedno bolj kompleksna računalniška okolja in odpiramo vedno nove IT trge.

Danes zaposlujemo več kot 40 strokovnjakov, s katerimi tvorimo ekipo z neprecenljivimi znanji in izkušnjami na področju ICT R&D, programiranja, ICT svetovanja, dizajna in 3D animacije. Smo tudi iniciator paradigme Turizem 4.0. v kateri tehnologije iz industrije 4.0 prenašamo v turizem.

Tomi Ilijaš

USTANOVITELJ IN DIREKTOR

Urska S. Peceny

VODJA ODDELKA TURIZEM 4.0

Strateški partnerji

Blockchain Združenje

Stičišče znanj in idej za ustvarjanje decentralizirane prihodnosti.

Klemen-Rupnik

Klemen Rupnik​

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ

Blockchain Think Tank

Blockchain Think Tank Slovenija je neprofitno društvo, odprto vsem deležnikom, ki jih zanima blockchain tehnologija. Think Tank deluje kot enotna točka za zbiranje idej in predlogov, hkra-ti pa ima dostop do relevantnih predstavnikov na strani vlade, regulatorjev in drugih institucij javnega sektorja, katerim na odprt način posreduje ideje in predloge gospodarstva, podjet-nikov, akademikov in posameznikov.

Anja Blaj

Predsednica

Dr. Peter Merc

Upravni odbor

Marina Markežič

Upravni odbor

Nooor​ Armenian Blockchain Association

The Nooor – Armenian Blockchain Association is a non-profit organization that unites and supports blockchain enthusiasts, experts, developers, businesses, startups from various spheres helping them integrate into the international blockchain network.

Vigen Arushanyan​

FOUNDER & PRESIDENT

Viktoria Khechumyan

COO

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV)

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) želi približati možnost pridobivanja visoke strokovne izobrazbe študentom in zagotavljati gospodarstvu ter negospodarstvu vrhunsko usposobljene kadre, ki bodo kompetentno opravljali zahtevna strokovna dela s širšega področja poslovnih ved na različnih ravneh v organizacijah. V skladu z vizijo je profesorica Mirjana Ivanuša Bezjak je od leta 2018 nosilka predmeta Uporaba blockhain tehnologije in kriptovalut na FKPV, ki se redno izvaja vsako šolsko leto.

mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak​

PREDAVATELJICA  & POSLOVNA SVETOVALKA

Blockchain Revolution – hrvaška iniciativa za izobraževanje o tehnologiji blockchain

Blockhain Revolution je hrvaška neprofitna organizacija, ki je bila ustanovljena z namenom ozaveščanja in širjenja znanja o potencialih in aplikacijah blockchain tehnologije. Organizacijo sta ustanovila dva blockchain in kripto entuziasta ter podjetnika, kripto bloger Vedran Mijatović in pravnik Tomislav Ditrih. Glede na to, da so izobraževalna iniciativa, načrtujejo serijo začetnih in nadaljevalnih izobraževanj o blockchain tehnologiji na srednjih šolah in univerzah.

Vedran Mijatović​

Predsednik / Soustanovitelj

Tomislav Ditrih

PODPREDSEDNIK / SOUSTANOVITELJ

Luka Kapetanić

Strateški svetovalec

Se nam želiš pridružiti? Prijavi se.

Želiš prejemati novice združenja Blockchain Alliance Europe na svoj email naslov?