Članstvo

Smo rastoča skupnost posameznikov in podjetij, ki delujemo na področju tehnologije blockchain. Povezujemo se, da s svojimi idejami aktivno prispevamo k razvoju in širitvi področja ter večanju poslovnih priložnosti. Za vse, ki se nam želite pridružiti, smo pripravili različne pakete članstva. Za dodatne predloge nas kontaktirajte in z veseljem se bomo odzvali.

ČLANSKI PAKETI

 

ČLAN
SKUPNOSTI


Za vse tiste, ki še niste prepričani, da potrebujete storitve BAE, vendar bi radi postali del naše skupnosti.PRIDRUŽENI
ČLAN


Zavedate se, da aktivno udejstvovanje vašemu podjetju prinaša optimalno rast. V zameno za letno članarino v višini 500 EUR organizacija BAE svojim članom zagotavlja ekskluzivne storitve. Raziščite jih spodaj.USTANOVNI

ČLAN


Znotraj organizacije pričakujete prilagojen pristop, visoko angažiranost in maksimalen učinek? Oglasite se nam na info[at]blockchainalliance.si.

EKSKLUZIVNE BAE STORITVE

PODPORA PRI PRIDOBIVANJU SREDSTEV NA EU RAZPISIH

Z najnovejšo storitvijo želimo naše člane na različne načine podpreti pri uspešni prijavi na EU razpise, ki prinašajo dodatna sredstva za inoviranje in spodbudo pri rasti. Podpora vključuje validacijo poslovnih idej, povezovanje partnerjev ali pomoč pri oddaji razpisa. Izvajamo jo v partnerstvu s s strokovnjaki iz podjetja Global Disruption, ki našim ustanovnim in vsem pridruženim članom pomagajo pri odkrivanju ustreznih razpisov. Hkrati so našim članom na voljo številne dodatne ugodnosti, ki segajo vse od pridobivanja razpisne dokumentacije, pisanja prijave, do poročanja o projektu na dobljenem razpisu.

POSTANITE DEL BLOCKCHAIN POSLOVNEGA OMREŽJA (BBN)

Blockchain poslovno omrežje (eng. Blockchain Business Network – BBN) vzpostavljamo z namenom zagotavljanja novih oblik zaupanja vrednih storitev za EU podjetja in organizacije. Omrežje BBN bo sledilo smernicam in standardom Evropske infrastrukture za blockchain storitve (eng. European Blokchain Services Infrastructure – EBSI). Več lahko izveste na tej povezavi.

PRIDOBITE BREZPLAČNO PROMOCIJO NA PLATFORMI BLOCKCHAIN ALLIANCE EUROPE

Vsakemu članu najprej zagotovimo predstavitev na spletnemu mestu Blockchain Alliance Europe, in sicer tako na vstopni strani kot na razdelku za člane, kjer najdete kratek opis podjetja in povezavo do vašega spletnega mesta.

Prav tako naša ekipa za vsakega novega člana sestavi predstavitveni blog s poudarkom na storitvah, ki jih vaše podjetje ponuja skupnosti. Oglejte si primer.

Poleg tega na družbenih kanalih BAE – Twitter in Linkedin – kjer smo zgradili trdno in relevantno občinstvo, promoviramo, delimo in poobjavljamo ključne novice in pomembne mejnike pri vašem poslovanju.

Bloge naših članov predstavljamo tudi v mesečnem e-novičniku.

BODITE DEL DOGODKOV, KI JIH ORGANIZIRA BLOCKCHAIN ALLIANCE EUROPE

Pri organizaciji dogodkov v lastni režiji si prizadevamo, da članom BAE zagotovimo mesta govorcev in s tem priložnosti za predstavitev njihovega dela in projektov; vse v skladu s pogoji, ki jih predhodno definiramo v sodelovanju s člani in organizacijskim odborom.

Prav tako vaše podjetje ali start-up z logotipom ali kratkim opisom omenimo v vsaki predstavitvi ali nagovoru predsednice BAE.

Na dogodkih, ki jih organizira BAE, lahko sodelujete v skladu s pogoji, ki jih določi organizacijski odbor.

Običajno so tovrstni dogodki mednarodni in brezplačni, zaradi česar dosežemo čim več občinstva in pridobimo veliko pozornosti. Glejte primer.

PRIDRUŽITE SE PARTNERSKIM DOGODKOM IN SE POVEZUJTE

BAE ima razširjeno partnersko mrežo, ki našim članom zagotavlja več ugodnosti za različne dogodke doma in v tujini:

– Promocijske kode za vstopnice
– Boljši pogoji za mesta govorcev, sponzorstva in razstave

Poleg tega smo ponosni tudi na pomembno mrežo uradnih in neuradnih partnerjev. Preko nje vam pomagamo pri povezovanju in grajenju novih povezav, ki bi lahko pripomogle k rasti vašega podjetja.

PREVZEMITE POBUDO IN URESNIČITE IDEJE KOT AKTIVNI ČLAN BAE

V naši organizaciji si prizadevamo za aktivno vključevanje naših članov in razvoj ter implementacijo njihovih idej. Nam želite predlagati dodatne storitve? Poznate določen projekt, ki bi lahko koristil celotni blockchain skupnosti? V tem primeru vas vabimo, da svoje misli in ideje delite z drugimi predstavniki BAE prek kanala BAE Telegram.

Naši člani

VIBERATE

Viberate je množično financiran ekosistem žive glasbe, ki s pomočjo tehnologije veriženja podatkovnih blokov ali tehnologije blockchain na enem mestu združuje glasbenike, glasbene agencije in organizatorje dogodkov. Na platformi predstavljajo profile več kot 150.000 glasbenikov, 2.000 glasbenih agencij, 60.000 prireditvenih prostorov in 500.000 dogodkov.

Matej Gregorcic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Vasja Veber

Vasja Veber

IZVRŠNI DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Netis

​V skupini Netis se usmerjajo v razvoj tehnoloških in poslovnih inovacij na področju tehnologije veriženja blokov ter svetovanje podjetjem, ki želijo slednje uporabiti pri nadgradnji svojih poslovnih prizadevanj. Agilna organizacijska struktura jim dovoljuje, da lahko ponudijo širok nabor storitev s področja tehnologije veriženja blokov in podjetja uspešno usmerjajo pri implementaciji in strateški gradnji doprinosa tovrstnih rešitev.

Tomislav Mucic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Adnrej Plankar

Andrej Plankar

POSLOVNI SVETOVALEC ZA BLOCKCHAIN

Decentraliziran trg glasbenih talentov


Uresničevanje izjemnih blockchain idej, ki spreminjajo svet


Solidum Capital

Profesionalne rešitve za upravljanje kriptosredstev za začetnike in za izkušene vlagatelje

Najlažji način za plačevanje v kriptu v fizičnih trgovinah in na spletu.

Razvoj programske opreme.


Zadruga za upravljanje s tveganji.


Revolucionarna naprava za varno hrambo kriptovalut.

Kjer se ustvarjalnost sreča z izkušnjami.

Podjetjem odklepamo vrednost blockchain tehnologije z odstranitvijo kompleksnosti in ovir.


GoldHorn Crypto® ima vizijo razširiti decentralizirane rešitve v portfelje čim več državljanov sveta.


Truhoma razvija inovativne tehnologije za doniranje in prejemanje pomoči na 100 % pregleden in sledljiv način.

Platforma za ustvarjanje, nakup, prodajo in zamenjavo NFT-jev na enem mestu, ki izkorišča prednosti tehnologije blockchain.

Strokovnjaki za kvantitativno analizo podatkov. Raziskovalno in svetovalno središče za CeFi & DeFi.

Devleet pomaga pri oblikovanju, razvoju in digitalizaciji idej.

 

Kreativna agencija, specializirana za metaverse projekte in partner, na katerega se lahko zanesete.

GoCrypto

Eligma je nastala kot odgovor na več ključnih trendov in vprašanj, ki smo jih identificirali pri tradicionalni trgovini in spletnem kupovanju. V skladu z našo misijo, da kripto valute postanejo del vsakdana, smo zato ustvarili GoCrypto. GoCrypto je globalna mreža za plačevanje s kripto valutami. S tem, ko kripto denarnice uporabnikov povezujemo s trgovci, omogočamo takojšnja kripto plačila v fizičnih in v spletnih trgovinah.

Dejan Roljic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Ziga-Toni

Ziga Toni

IZVRŠNI DIREKTOR

Luka Planinc

GLAVNI PRAVNI SVETOVALEC

Solidum Capital

Solidum Capital zagotavlja vrhunske storitve individualnega upravljanja digitalnih portfeljev za korporativne in premožne vlagatelje, kot tudi za kriptozačetnike. Kriptopodjetnikom upravlja njihova sredstva, zbrana v okviru ICO, in jim s tem omogoča, da se lažje osredotočijo na razvoj projektov in hitreje uresničijo svoje cilje.
Gregor-Zupanc

Gregor Zupanc

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ
Uros-Zupanc

Uros Zupanc

DIREKTOR PRODAJE IN SOUSTANOVITELJ

Lucis

Lucis je podjetje za razvoj programske opreme, specializirano za jezike Java, JavaScript, SQL in tehnologijo veriženja blokov. Najbolj znani so po rešitvah za slovenski zdravstveni sistem, vključno z razvojem inovativnih sistemov in produktov Telekap, Fabry-care, Record-KLB in Register Raka.

Tomaž Furlan

DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Bonsis Cooperative

Bonsis Cooperative pod eno streho združuje storitve, ki tvorijo smiselno celoto in pokrivajo področje upravljanja s tveganji tako na pravnem kot ekonomskem področju. S tovrstnim pristopom želijo strankam ponuditi prijazno rešitev, ki ima za cilj celovito rešen problem, saj nanj pogledajo iz večjih perspektiv.

Viljem Minoski

PARTNER


BC VAULT

BC VAULT je ena najbolj varnih, najbolj zasebnih in tudi najpreprostejših strojnih denarnic za bitcoin in ostale kripto-valute, ki zasebne ključe za dostop do vašega imetja šifrira in hrani na izjemno vzdržljivem feroelektričnem RAM pomnilniku. Produkt je delo slovenskega podjetja Real Security Inc.

Rok Jeler

DIREKTOR

ARCTUR

Arctur d.o.o. je visokotehnološko podjetje, ki nenehno strmi k inovativnim in uporabniku prijaznim IT rešitvam za podjetja, državo, javne ustanove, raziskovalne ustanove in nevladne organizacije. Zagotavljamo IT rešitve po meri naročnika in smo vodilni izvajalec storitev na področju super računalništva v jugovzhodni in srednji Evropi za MSP. Sodelujemo z akademskimi in znanstvenimi institucijami in odličnim omrežjem mednarodnih partnerjev, kar nam omogoča intenzivne aktivnosti na področju raziskav in razvoja, tako širimo delovanje v vedno bolj kompleksna računalniška okolja in odpiramo vedno nove IT trge.

Danes zaposlujemo več kot 40 strokovnjakov, s katerimi tvorimo ekipo z neprecenljivimi znanji in izkušnjami na področju ICT R&D, programiranja, ICT svetovanja, dizajna in 3D animacije. Smo tudi iniciator paradigme Turizem 4.0. v kateri tehnologije iz industrije 4.0 prenašamo v turizem.

Tomi Ilijaš

USTANOVITELJ IN DIREKTOR

Urska S. Peceny

VODJA ODDELKA TURIZEM 4.0

Strateški partnerji

Blockchain Združenje

Stičišče znanj in idej za ustvarjanje decentralizirane prihodnosti.

Klemen-Rupnik

Klemen Rupnik​

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ

Blockchain Think Tank

Blockchain Think Tank Slovenija je neprofitno društvo, odprto vsem deležnikom, ki jih zanima blockchain tehnologija. Think Tank deluje kot enotna točka za zbiranje idej in predlogov, hkra-ti pa ima dostop do relevantnih predstavnikov na strani vlade, regulatorjev in drugih institucij javnega sektorja, katerim na odprt način posreduje ideje in predloge gospodarstva, podjet-nikov, akademikov in posameznikov.

Anja Blaj

Predsednica

Dr. Peter Merc

Upravni odbor

Marina Markežič

Upravni odbor

Nooor​ Armenian Blockchain Association

The Nooor – Armenian Blockchain Association is a non-profit organization that unites and supports blockchain enthusiasts, experts, developers, businesses, startups from various spheres helping them integrate into the international blockchain network.

Vigen Arushanyan​

FOUNDER & PRESIDENT

Viktoria Khechumyan

COO

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV)

Fakulteta za komercialne in poslovne vede (FKPV) želi približati možnost pridobivanja visoke strokovne izobrazbe študentom in zagotavljati gospodarstvu ter negospodarstvu vrhunsko usposobljene kadre, ki bodo kompetentno opravljali zahtevna strokovna dela s širšega področja poslovnih ved na različnih ravneh v organizacijah. V skladu z vizijo je profesorica Mirjana Ivanuša Bezjak je od leta 2018 nosilka predmeta Uporaba blockhain tehnologije in kriptovalut na FKPV, ki se redno izvaja vsako šolsko leto.

mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak​

PREDAVATELJICA  & POSLOVNA SVETOVALKA

Blockchain Revolution – hrvaška iniciativa za izobraževanje o tehnologiji blockchain

Blockhain Revolution je hrvaška neprofitna organizacija, ki je bila ustanovljena z namenom ozaveščanja in širjenja znanja o potencialih in aplikacijah blockchain tehnologije. Organizacijo sta ustanovila dva blockchain in kripto entuziasta ter podjetnika, kripto bloger Vedran Mijatović in pravnik Tomislav Ditrih. Glede na to, da so izobraževalna iniciativa, načrtujejo serijo začetnih in nadaljevalnih izobraževanj o blockchain tehnologiji na srednjih šolah in univerzah.

Vedran Mijatović​

Predsednik / Soustanovitelj

Tomislav Ditrih

PODPREDSEDNIK / SOUSTANOVITELJ

Luka Kapetanić

Strateški svetovalec

Se nam želiš pridružiti? Prijavi se.

Želiš prejemati novice združenja Blockchain Alliance Europe na svoj email naslov?