Predstavitev naših članov

VIBERATE

Viberate je množično financiran ekosistem žive glasbe, ki s pomočjo tehnologije veriženja podatkovnih blokov ali tehnologije blockchain na enem mestu združuje glasbenike, glasbene agencije in organizatorje dogodkov. Na platformi predstavljajo profile več kot 150.000 glasbenikov, 2.000 glasbenih agencij, 60.000 prireditvenih prostorov in 500.000 dogodkov.

Matej Gregorcic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Vasja Veber

Vasja Veber

IZVRŠNI DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Netis

​V skupini Netis se usmerjajo v razvoj tehnoloških in poslovnih inovacij na področju tehnologije veriženja blokov ter svetovanje podjetjem, ki želijo slednje uporabiti pri nadgradnji svojih poslovnih prizadevanj. Agilna organizacijska struktura jim dovoljuje, da lahko ponudijo širok nabor storitev s področja tehnologije veriženja blokov in podjetja uspešno usmerjajo pri implementaciji in strateški gradnji doprinosa tovrstnih rešitev.

Tomislav Mucic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Adnrej Plankar

Andrej Plankar

POSLOVNI SVETOVALEC ZA BLOCKCHAIN

Eligma

Eligma je bila ustanovljena kot odgovor na več ključnih trendov in težav pri nakupovanju v tradicionalnih fizičnih trgovinah in nakupovanju prek spleta, ki se je močno razmahnilo v zadnjem desetletju. Cilj projekta je ponuditi vrsto prej nemogočih ali nepričakovanih rešitev za odkrivanje, nakup, sledenje in nadaljnjo prodajo izdelkov, ki jih zdaj omogočata umetna inteligenca in tehnologija veriženja blokov.

Dejan-Roljic

Dejan Roljic

DIREKTOR IN USTANOVITELJ
Ziga-Toni

Ziga Toni

IZVRŠNI DIREKTOR

Luka Planinc

GLAVNI PRAVNI SVETOVALEC

Solidum Capital

Solidum Capital zagotavlja vrhunske storitve individualnega upravljanja digitalnih portfeljev za korporativne in premožne vlagatelje, kot tudi za kriptozačetnike. Kriptopodjetnikom upravlja njihova sredstva, zbrana v okviru ICO, in jim s tem omogoča, da se lažje osredotočijo na razvoj projektov in hitreje uresničijo svoje cilje.
Gregor-Zupanc

Gregor Zupanc

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ
Uros-Zupanc

Uros Zupanc

DIREKTOR PRODAJE IN SOUSTANOVITELJ

Lucis

Lucis je podjetje za razvoj programske opreme, specializirano za jezike Java, JavaScript, SQL in tehnologijo veriženja blokov. Najbolj znani so po rešitvah za slovenski zdravstveni sistem, vključno z razvojem inovativnih sistemov in produktov Telekap, Fabry-care, Record-KLB in Register Raka.

Tomaž Furlan

DIREKTOR IN USTANOVITELJ

Bonsis Cooperative

Bonsis Cooperative pod eno streho združuje storitve, ki tvorijo smiselno celoto in pokrivajo področje upravljanja s tveganji tako na pravnem kot ekonomskem področju. S tovrstnim pristopom želijo strankam ponuditi prijazno rešitev, ki ima za cilj celovito rešen problem, saj nanj pogledajo iz večjih perspektiv.

Viljem Minoski

PARTNER


Zeus

ZEUS podjetjem iz tujine nudi celovit paket profesionalnih storitev, ki so potrebne za registracijo podjetja v Sloveniji, vključno z ustanavljanjem, virtualno pisarno, poslovnim naslovom, davki in vodenjem računov.

Matjaž Hoyer

DIREKTOR & USTANOVITELJ

BC VAULT

BC VAULT je ena najbolj varnih, najbolj zasebnih in tudi najpreprostejših strojnih denarnic za bitcoin in ostale kripto-valute, ki zasebne ključe za dostop do vašega imetja šifrira in hrani na izjemno vzdržljivem feroelektričnem RAM pomnilniku. Produkt je delo slovenskega podjetja Real Security Inc.

Rok Jeler

DIREKTOR

Strateški partnerji

Blockchain Združenje

Stičišče znanj in idej za ustvarjanje decentralizirane prihodnosti.

Klemen-Rupnik

Klemen Rupnik​

DIREKTOR IN SOUSTANOVITELJ

Blockchain Think Tank

Blockchain Think Tank Slovenija je neprofitno društvo, odprto vsem deležnikom, ki jih zanima blockchain tehnologija. Think Tank deluje kot enotna točka za zbiranje idej in predlogov, hkra-ti pa ima dostop do relevantnih predstavnikov na strani vlade, regulatorjev in drugih institucij javnega sektorja, katerim na odprt način posreduje ideje in predloge gospodarstva, podjet-nikov, akademikov in posameznikov.
Peter-Trcek

Peter Trcek

Predsednik
Stasa-Mlekuz

Staša Mlekuž

GENERALNA SEKRETARKA
Dr.-Peter-Merc

Dr. Peter Merc

Upravni odbor

Se nam želiš pridružiti? Prijavi se.

Želiš prejemati novice združenja Blockchain Alliance Europe na svoj email naslov?