Dogodki

1. Medregijsko blockchain srečanje

Pridružite se nam na slovensko-italijanski izmenjavi izkušenj pri poslovanju in uvajanju tehnologije veriženja blokov.

DATUM & LOKACIJA: 31. marec 2020 ob 16:30, Poslovna Hiša Unija, Ljubljana (Slovenija)

V okviru krepitve čezmejnega poslovanja sta se organizatorja dogodka, Blockchain Alliance Europe in Business Intelligence Center, povezala s predstavniki blockchain skupnosti v Italiji, ki sedaj prihajajo na obisk v Slovenijo, da bi z nami delili poglede in izkušnje z uvajanjem tehnologije blockchain v poslovanje.

Na dogodku se bodo s svojimi novostmi in produkti predstavili tudi nekateri člani združenja Blockchain Alliance Europe, ki bodo hkrati imeli priložnost za mreženje in povezovanje z italijansko delegacijo.

[POMEMBNO OBVESTILO] V skladu z razvojem dogodkov bomo medregijsko srečanje z italijansko delegacijo prestavili. Natančnejši termin bomo določili pozneje, ko se situacija s koronavirusom umiri.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Ker je število sedežev omejeno, vas vabimo, da se čim prej prijavite in s tem rezervirate svoje mesto:

Spoznajte naše govorce

GIAN LUCA COMMANDINI
Svetovalec za blockchain tehnologijo, predavatelj,  avtor knjižne uspešnice in lastnik medija Cointelegraph Italija 

Gian Luca Commandini je svetovalec za blockchain tehnologijo na italijanskem Ministrstvu za ekonomski razvoj in prvi profesor blockchain tehnologije v Italiji, ki ima katedro na univerzi Guilermo Marconi v Rimu. Je tudi ustanovitelj italijanskega združenja podjetij in podjetnikov AssoB.IT za blockchain tehnologijo; član upravnega odbora podjetja Blockchain Core, ki se ukvarja z razvojem blockchain tehnologije in svetovanjem, lastnik medija Cointelegraph Italija ter avtor knjižne uspešnice o blockchain tehnologiji z naslovom »Da Zero alla Luna« (v prevodu »Od ničle do lune«).

MATTEO VENA,
Vodja medija CoinTelegraph Italija

Kot študent računalništva je Matteo z raziskovanjem Bitcoina pričel leta 2012, zatem ko je o njem izvedel na manjšem univerzitetnem srečanju. Tako se je po nekaj letih, kjer se je ukvarjal s potrošniško elektroniko in tesno sodeloval z več multinacionalnimi podjetji na Kitajskem, pridružil vodilnemu mediju, ki pokriva področje tehnologija blockchain in kripto valut, ki ga danes tudi upravlja.

***

Naša glavna skrb je varnost vseh udeležencev. Zavedamo se, da zaradi korona virusa in njegovega vpliva obstajajo pomisleki glede izvedbe interregionalnega srečanja. Zagotavljamo vam, da bomo situacijo natančno spremljali in delovali v skladu z navodili zdravstvenih organizacij in vlade.

Prihodnji dogodki

Pretekli dogodki

  • 11. april 2018

European Blockchain Summit 2018

Kongresni center Brdo

  • 7. februar 2018

Viberate je gostil delovno srečanje na temo blockchain tehnologije s predsednikom vlade dr. Mirom Cerarjem.

Viberate d.o.o.

Pretekli dogodki

    Se nam želiš pridružiti? Prijavi se.

    Želiš prejemati novice združenja Blockchain Alliance Europe na svoj email naslov?